2012. június 9., szombat

Erős láncszem legyél munkahelyeden!


Munkahely váltáson töröd a fejed, még akkor kezdjél körbenézni a munkaerő piacon, és akkor adjál be több helyre önéletrajzot, amikor még van munkád, munkahelyed.
Tanácsom: csak pénz, csak dac, sértődés ne vezessen. Minden problémát meg lehet beszélni! Az új munkahelyeden (ha hamar találsz is) sem lesz minden teljesen tökéletes.
Amikor önéletrajzot írsz, minden jelentkezéshez készíts újat! Óriási hiba mindenhova "egyen" irományt küldened. Amikor kézzel írott önéletrajzot kérnek, írj kézzel! Ha fényképet kérnek küldjél, ne nagyon régit, és "szalonképes" legyen. Emeld ki jó tulajdonságod, tudásod, munka tapasztalatod. Gyengeségeidről ne írj különösebben. Én címemet sem szoktak megírni.
Nézzed meg leendő munkahelyed  honlapját vagy keress adatokat a cégről, hogy tájékozott legyél. Minden munkaerő legyen friss információk birtokában, nem szükséges vezetőnek lenni ehhez. Tanulásról se feledkezz meg, nagyon kiváló ingyenes tanfolyamok vannak az interneten!
Állás keresést először ismerőseid körében kezdjed. Lehet, hogy ők jobban tudnak segíteni, hiszen ők ismernek Téged.
Erős láncszem legyél munkahelyeden mindenkor!
Ez a mai bejegyzésem szárazra sikeredett, elnézést érte, csak hát a legfontosabbakat szeretném leírni, ezért lett ilyen.
Legközelebb lazább téma jön, addig is várom hozzászólásod, téma ajánlatod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése